Tjenester

Vi står klare for å hjelpe deg

Vi tilbyr alt innen anleggs- og maskinentreprenørvirksomhet for skog, landbruk, privatpersoner og bedrifter over hele Østfold.
Vann og avløp

Vi hjelper dere med å legge nytt og rehabilitere eldre vann og avløp, kloakk og mindre sanitæranlegg. Vi utfører arbeid både for private og offentlige. Vi har alle maskiner som skal til for å utføre arbeidet fra oppgraving og fjerning, til legging av nytt anlegg.

Gravearbeid

Vi utfører alt innen gravearbeid. Vi hjelper dere med å planere ut tomten, fjerning av stein og drenering rundt boligen, oppgraving og opparbeiding av grøft. I tillegg til klargjøring før støttemur og trapp legges. Vi tilpasser oss alltid kundenes behov og ønsker.

Sprengning og massetransport

Det skjer stadig utbygginger av tomter og veier. Da må ofte stein og fjellmasse fjernes for å gjøre plass til utbyggingen. Vi har spesialisert oss på sprenging og sikring av stein og fjellmasse. Som en del av vår service tar vi oss av transport av  masser.

Skogbruk

Uansett om du driver en liten skogflekk eller store skogarealer så kan vi hjelpe deg med opparbeidelse av skogsbilveier, markberedning før planting og sporretting og rensk av grøfter etter skogavvirkning. Vi tilpasser alltid våre tjenester etter kundes behov.

Vei og skogsbilvei

Enten om det skal legges en ny vei til private boliger eller en skogsbilvei så er vi firmaet for arbeidet. Vi tar oss av grunnarbeidet med oppretting av vei.  Vi vet at et godt grunnarbeid er viktig for at veien skal tåle belastning av biler og tunge maskiner.

Landbruk

Enten det skal opparbeides tomter til driftsbygninger, utbedring av gårdstun og gårdsveier eller dreneres og grøfting av dyrket mark. Så kan du være sikker på at vi utfører jobben innenfor tidsrommet som er gitt og med nøyaktighet.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle