Om oss

RAA Graveservice As

Vi tilbyr alt innen skog og landbruk

RAA Graveservice ble etablert i 2004. Vi driver som anleggs- og maskinentreprenørvirksomhet. Vi er et godt etablert firma med lang erfaring fra bransjen. Vi er i dag tre ansatte som alle har fagbrev som anleggsførere. Vi har lang og bred erfaring fra bransjen. Vi har reell yrkeserfaring tilbake fra 1985. Den lange erfaringen vi har opparbeidet oss skal komme våre kunder til gode. Vi har opparbeidet oss mye kompetanse gjennom flere år og det gjør oss løsningsorienterte i møte med nye oppdrag.

Vi jobber i dag med oppdrag innen skog og landbruk. Vi utfører også oppdrag innen vann og avløp, utarbeiding av veier, nybygging av private veier/ skogsbilveier og andre gravearbeider etter avtaler. Vi kan også hjelpe deg med transport av masser.

Vi ønsker å ha en god dialog med kundene i alle oppdragene som vi utfører. Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon og et uforpliktende tilbud.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle